19:00

Smålandsstenars GOIF

Referat: Värnamo Södra FF - Smålandsstenars GOIF 3-1 (2-0)

Stabil seger i DM

Vi besegrar rättvist SGoIF med 3-1 och är klara för åttondelsfinal som kommer att spelas senast 13 juni. Vi kommer att försöka få matchen till 6 juni i vårt späckade schema.

Kvällens match var relativt målchansfattig och det var på något så ovanligt som kurvade långskott som vi gjorde våra båda mål i första halvlek. Det första via Ville och det andra, psykologiskt viktigt strax innan paus, via Carl.

Viss stress uppstod när gästerna reducerade tidigt i andra halvlek och sedan var det ställningskrig fram till att Albin U med 10 minuter kvar nickar in bollen efter lite flipperspel som följde en hörna.

Hela fyra gula kort med efterföljande 10-minutersutvisningar delades ut men matchen var inte ful.

Nu blir det spännande att se vem vi lottas mot. Lottningen är geografiskt fri så det kan bli vilket motstånd som helst av de andra 15 kvarvarande lagen.